Expedition Norway

Expedition Norway

Gjennom felles opplevelser og felles utfordringer setter bedriften kursen mot et felles mål. Dette målet er 2500 kilometer unna. Dette kan synes langt unna og kanskje som et ”hårete mål”, men gjennom de ansattes felles innsats og felles opplevelser, tilbakelegger dere den ca 2500 km lange strekningen Lindesnes – Nordkapp. 

Nordic Outdoor Experience tilbyr en helt unik ”Norge på langs ekspedisjon” til bedrifter og organisasjoner, fra Lindesnes i Sør til Nordkapp i Nord. 

”Expedition Norway” er en fantastisk mulighet til å ”spleise sammen” de ansatte eller samarbeidspartnere gjennom felles opplevelser og utfordringer i storslagen norsk natur og villmark.

Hva kjennetegner en ekspedisjon? Spennende målsettinger, grundige forberedelser, utfordringer underveis, sterke og intense naturopplevelser, samt den fantastiske gleden av mestring og måloppnåelse. Alt dette får dere i "Expedition Norway".

Hvis dere ønsker å benytte ekspedisjonen i markedsføring eller liknenende, er dette selvfølgelig en utmerket mulighet. Vi ønsker at bedriften skal ha et sterkt eieforhold til opplevelsen og ekspedisjonen.

Ekspedisjonen vil være spekket med felles sterke naturopplevelse, med alle de fantastiske variasjonene som denne ekspedisjonen byr på.  Vi vil få fantastiske dager, der vi starter med morgenbålet med kaffe og duft av tyrived, mens vi over kartet bestemmer oss for dagens etappe. Gjennom dagen beveger vi oss gjennom fantastisk norsk natur. Vidde, fjell, skog, sol, regn, snø – denne opplevelsen leveres med en garanti for at ingen dager er like. Det vil også være enkelte dager hvor vi blir satt på prøve av moder natur, men dette vil også styrke den totale opplevelsen.  Men først og fremst vil det være dager spekket med sterke og positive inntrykk.  

Underveis har vi mulighet for å legge inn enkelte etapper med hest, RIB-kjøring i norske fjorder, padling, kryssing over breer, klatring, stopp hos en villmarksgourmet, hundekjøring, sykling, besøk hos en reindriftsfamilie, foredrag fra en av våre kjente eventyrere, med mer. 

Underveis bor vi i telt, hytter, buer , under duk eller under åpen himmel. Ved dagens slutt finner vi et godt område å etablere oss og lar dagens inntrykk synke inn sammen med venner rundt bålet. Slike dager byr på uforglemmelige inntrykk og en spesiell frihetsfølelse og mestringsfølelse som vi faktisk kan garantere at den enkelte deltaker alltid vil ha med seg.

Ruten vi følger er lagt med den hensikt å dekke flere av ”perlene” i norsk natur. Vi beveger oss gjennom flere av våre mest kjente nasjonalparker og spektakulære naturperler. Er det noen spesielle ruteønsker fra deltakerne kan dette selvfølgelig tilpasses. 

I forkant av ekspedisjonen vil Nordic Outdoor Experience støtte med informasjon og alle nødvendige forberedelser. Hva med å legge dette til en samling eller annet arrangement i regi av bedriften eller med en egen kick-off? På denne måten vil alle deltakere være godt forberedt og topp motivert for Expedition Norway.

Deltakerne vil til enhver tid følges opp av svært erfarne og motiverende turledere fra Nordic Outdoor Experience. Deres oppgave er å følge opp sikkerhet, gi tips og faglige råd, lede ved behov, følge opp individuelle behov og sørge for at alle får en uforglemmelig og positiv opplevelse. I tillegg til opplevelsen i seg selv, vil våre turledere bidra med fortløpende veiledning og opplæring som gjør den enkelte bedre rustet til sine framtidige turopplevelser.

Vi tar gjerne en uforpliktende tur innom bedriften for en uforpliktende prat.

Velkommen til uforglemmelige og unike felles opplevelser !

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

Utskrift