Adventure Training

Arenaer for å flytte personlige grenser, mestring, øket selvinnsikt, selvtillit og får på plass individuelle teknikker for å mestre fremtidige krevende situasjoner på alle arenaer, kombinert med sterke naturopplevelser

Vi tilrettelegger for utfordrende arenaer, med situasjoner i natur og villmark hvor den enkelte deltaker eller gruppen opplever og forholder seg til krevende situasjoner som fortløpende mestres.

Adventure Training med Nordic Outdoor Experience er tidvis krevende og ikke alltid en ”dans på roser”, men slik må det være når du skal mestre og flytte egne grenser i verdens mest effektive, krevende og spektakulære erfaringsarenaer. Selv om disse herlige utfordringene står i kø, vektlegger vi at den enkelte får gode og sterke naturopplevelser sammen med positiv mestring.

Alle aktiviteter skreddersyr vi den enkelte deltaker og den enkelte gruppen. Innehold og vanskelighetsgrad tilpasses erfaringsnivå og bakgrunn til den enkelte deltakeren og gruppen. Det er derfor ingen krav til forkunnskaper.

Vi tilpasser gjerne Nordic Adventure Training til bedriftens eksisterende leder- og organisasjonsutviklingsprogrammer. Nordic Adventure Training er et unikt supplement for bedrifter i endringsprosesser og lederutviklingsprogrammer.

Nordic Adventure Training kan gjennomføres med enkeltpersoner og grupper og gjennomføres hele året.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Utskrift E-post