Bushcraft Experience

Tett på naturen, tett på deg selv, med få hjelpemidler, på naturens premisser.

Her opplever du positiv mestring, sterke naturopplevelser, ferdigheter og kunnskaper.

Nordic Bushcraft Experience passer for alle. Nordic Bushcraft Experience kan også benyttes som en utmerket ramme for grupper og bedrifter som ønsker å komme ut og gjøre noe spennende sammen, samtidig som du får nyttig kunnskap og ferdigheter med på veien. Nordic Bushcraft Experience er også ideell for deg som ønsker å danne et solid grunnlag for din ”karriere” som villmarking.

Du får mulighet til å tilegne deg kunnskaper og ferdigheter som gjør deg i stand til å leve godt og mestre i natur og villmark, med et minimum av utrustning. Under Nordic Bushcraft Experience utvikler du tankesett, kunnskaper og ferdigheter som bygger på flere tusen år gamle tradisjoner og erfaringer fra mennesker som har levd tett på naturen.

Nordic Outdoor Experince er så heldige å ha Norges mest erfarne Bushcraft instruktører. Instruktørene leder gjennomføringene gjennom god praktisk undervisning, tett og personlig oppfølging.

Alle gjennomføringene innehar deler av grunnferdigheten; leirplassen: bivuakker, ild, vann, ernæring, navigasjon, utrustning, verktøy og førstehjelp.

Nordic Bushcraft Experience gjennomføres hele året og tilpasses alle aktuelle miljø (skog, kystnært, høyfjell) og vi skreddersyr hver enkelt gjennomføring, basert på kunders behov, årstid og lokale forhold.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

Utskrift E-post