Ledertrening

Praktisk og unik ledertrening for krevende dager.

Lederskap er krevende. Ledere har ofte lite praktisk trening i å håndtere krevende lederskapsutfordringer og blir ofte kastet ut i disse situasjonene uten å være godt forberedt på å utøve praktisk lederskap i krevende situasjoner.   

Det er nettopp i disse krevende og ekstraordinære situasjonene det forventes at lederen holder fokus på å nå målsettinger gjennom å ”lede i front” der hvor utfordringene identifiseres og løses.   

Vi vet at suksessoppskriften er å bli eksponert for gjentatte, praktiske og krevende utfordringer, der lederen utfordres til å ta lederskap i krevende situasjoner. Vi har lang og bred erfaring innenfor utdanning og videreutvikling av ledere ved bruk av nettopp denne oppskriften.

"In Lead" lederskapstrening gir erfaringer, verktøy, selvtillit og selvinnsikt for framtidige krevende lederskapssituasjoner.

For å framskynde og forsterke effekten av treningen velger vi å legge den praktiske treningen i tidvis krevende omgivelser og krevende situasjoner. Vanskelighetsgrad og detaljerte individuelle utfordringer og målsettinger kartlegger vi i samarbeid med kunden.  

"In Lead" trening etableres og gjennomføres i tett dialog med kundene. Vi tilpasser gjerne treningen til eksisterende leder- og organisasjonsutviklingsprogrammer i bedrifter. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Utskrift E-post